A Fair Play Kupa tavaszi fordulója Kisvárdán

Őszi rangadó Záhonyban a Dr. Béres József Kollégium (sárga) és a Kandó Kálmán Szakgimnázium csapatai között.
Őszi rangadó Záhonyban a Dr. Béres József Kollégium (sárga) és a Kandó Kálmán Szakgimnázium csapatai között. - © Fotó: Faragó Gergely - Herka Balázs
Kisvárda – A Magyar Labdarúgó Szövetség ebben a tanévben is megrendezi a középiskolák 15-19 éves korosztályának kispályás focibajnokságát.

A rendezvény célja a női és férfi szabadidős labdarúgás népszerűsítése, az egészséges életmódra nevelés, a fair play szellemiség és magatartásforma népszerűsítése. Az e tanévi kupára rekordszámú, összesen 100 csapat nevezett megyénkben.

A felmenő rendszerű vetélkedésen a Kisvárda környéki iskolák területi tornájának március 20-án, hétfőn a KSE műfüves pályája nyújt otthont. Kisvárda, Dombrád, Vásárosnamény és Záhony tanodáinak képviseletében a 13 fiú csapat három, míg a 8 leány csapat két csoportban méri össze erejét, melyeket a helyosztó mérkőzések követnek majd. Az őszi, záhonyi és a tavaszi, kisvárdai forduló eredményeinek összesítése után két leány és három fiúcsapat a megyei döntőben folytatja tovább a versengést.

– Faragó Gergely – Herka Balázs –Sporthírek


hirdetés