A fatális hét után új lendülettel folytatja a felkészülést a Szpari

Akt.:
Hétfőtől ismét az örökösföldi pályán edz a csapat.
Hétfőtől ismét az örökösföldi pályán edz a csapat. - © Fotó: Mán László
Nyíregyháza – Remélhetőleg meggyógyultak a Szpari focistái, két edzőmeccs jön.

Emlékezetes hetet zárt vasárnap a Nyíregyháza Spartacus. Sajnos, hiszen az abaújszántói edzőtáborozás második szakasza nem a terveknek megfelelően zárult. Már a szerdai, Tiszaújváros elleni mérkőzésről voltak hiányzók, aztán a vírus újabbakat döntött ki a sorból, így pénteken reggel hazaindult a csapat. Szombaton mindössze öt hadra fogható játékosa maradt Mátyus Jánosnak, aki emiatt már nem is vezényelt edzést.

– Fatálisan alakult a második abaújszántói hetünk, ám az összkép így is pozitív – kezdte visszapillantását az elmúlt napokra Mátyus János, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Remek feltételek mellett készülhettünk, a fizikális felkészültségben kilencven százaléknál tartunk és játékban is előbbre léptünk.

– Hétfőn délután már itthon, Nyíregyházán folytatjuk a munkát. A frissítésen, a gyorsításon, a csapatjáték finomításán lesz a hangsúly. A terveknek megfelelően két edzőmérkőzést játszunk, mindkettőt idegenben. Szerdán Abaújszántón fogadjuk a REAC együttesét, szombaton pedig az utolsó felkészülési meccsünkre Szolnokra utazunk – így Mátyus János.

KM-ML
hirdetés