A fényeslitkei alkalmazott folyamatosan lopott a bevételből

A fényeslitkei alkalmazott folyamatosan lopott a bevételből
© Illusztráció: getty images
Kisvárda, Fényeslitke – A kisvárdai telefonszaküzlet alkalmazottja különböző összegeket vágott zsebre a rábízott bevételből.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást Gy. Anita 30 éves fényeslitkei lakos ellen. A frissen lezárt nyomozás adatai szerint a nő 2014. április és 2015. május közötti időszakban egy kisvárdai telefonszaküzlet bevételéből -ahol mint alkalmazott dolgozott- a rábízott bevételből rendszeresen eltulajdonított különböző összegeket, amit saját céljaira fordított. A nő munkáltatója 2015. július 22-én tett feljelentést a rendőrségen. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt 2015. december 29-én állították elő a rendőrkapitányságra és a közel másfél milliós kárt okozó sikkasztás elkövetése miatt kihallgatták gyanúsítottként.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés