Helyi közélet

2017.02.22. 11:02

Futva menekült a rendőrök elől a tiszabecsi cigicsempész

Mánd - A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2017. február 21-én 17 óra 30 perc körül Mánd külterületén elfogtak egy feltételezett cigarettacsempészt.

Mánd - A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2017. február 21-én 17 óra 30 perc körül Mánd külterületén elfogtak egy feltételezett cigarettacsempészt. A rendőrök Vámosoroszi és Mánd települések között igazoltatni akartak egy személygépkocsival közlekedő férfit, aki a rendőri jelenlétet meglátva, Mánd külterületén a járművet hátrahagyva megpróbált elmenekülni a helyszínről. A rendőrök a férfit utolérték, majd a hátrahagyott járművet átvizsgálták.

A gépkocsi utas- és csomagterében táskákba csomagolva 5950 doboz zárjegy nélküli, feltehetően csempészett cigarettát találtak. Az egyenruhások a 19 éves tiszabecsi sofőrt a kirendeltségre előállították, és a hétmillió forintot meghaladó értékű jövedéki termékkel együtt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában