A fiatalok jobban kihasználják az internet által nyújtott lehetőségeket

A fiatalok jobban kihasználják az internet által nyújtott lehetőségeket
Nyíregyháza – Busch Ferencné szeme sajnos már nem elég erős ahhoz, hogy egy számítógép monitorját vagy egy okostelefon képernyőjét nézegesse, ezért nem igazán szokott internetezni, sőt, televíziót is csak ritkán néz. – Legfeljebb olvasni szoktam, a szemem csak azt engedi. A lányom, az unokám és a vejem helyettem is böngészi a világhálót.

Kézi Zoltánné sem az internet rabja, pedig mint mondta, alapfokú számítógépes vizsgával rendelkezik. – Nagyon ritkán netezek a fiamnál, egyébként nem igazán használom ki a világhálóban rejlő lehetőségeket.

Kézi Zoltánné

Fülöp Bence már egy fiatalabb generáció tagja. – Szinte mindennap internetezek: böngészek, filmet töltök le, levelezek, fent vagyok a közösségi oldalakon is.

Fülöp Bence

Dócs Bence telefonján mindennap rákattint a legnépszerűbb közösségi oldalon megtalálható profiljára. – Gyakran hallgatok zenét, ahogy filmeket is nézek – fogalmazott a fiatalember.

Dócs Bence

Bak Bettina főként tanulásra használja a világhálót. – Legutóbb például angolul gyakoroltam – tette hozzá.

Bak Bettina

Muriné Lengyel Mária nem igazán ért a számítógép kezeléséhez, nagyon ritkán szokott csak netezni. – A férjem jóval gyakrabban ül le a gép elé, mint én – válaszolta.

Muriné Lengyel Mária

KM-TG
hirdetés