Helyi közélet

2017.02.22. 16:15

Féláron lehet csobbanni

Nyíregyháza - Az országos kampány részese a sóstógyógyfürdői Aquarius Élmény- és Parkfürdő is.

Nyíregyháza - Az országos kampány részese a sóstógyógyfürdői Aquarius Élmény- és Parkfürdő is.

Az elmúlt esztendőben stílszerűen a szökőnapra időzítette a Magyar Fürdőszövetség a „Szökjön ki egy fürdőbe!” nevű kampányát, az idén azonban február utolsó napján, 28-án várja számos hazai fürdő kedvezményes belépőkkel a vendégeit.

Tagjai a szövetségnek

Az aktuális kezdeményezéshez csatlakozott legtöbb hazai fürdőben féláron válthatók belépőjegyek, de aznap sok létesítmény masszázs- és szauna szolgáltatásokat is kínál 50 százalékos kedvezménnyel.

A fürdőszövetség oldalán folyamatosan frissül a lista, amelyen egy szabolcs-szatmár-beregi hely is szerepel: az Aquarius Élmény- és Park­fürdő a normál ár felétől eltekint az egyéni gyermek-, diák-, felnőtt- és senior belépőjegyek, valamint a szauna belépőjegy árából.

– Mivel tagjai vagyunk a fürdőszövetségnek, így egyértelmű volt, hogy csatlakozunk az akciójukhoz. Ugyanakkor elkötelezettek vagyunk a magyarországi fürdőkultúra népszerűsítésében, és ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy be tudjuk mutatni fürdőnk kínálatát azoknak is, akik még nem jártak nálunk, nem próbálták ki medencéinket, szaunáinkat – reagált Podlovics Lajos értékesítési vezető.

Élményelem és kaland

– Bízunk abban, hogy ez a családok napja lesz, amikor a szlogenhez hűen néhányan félreteszik a munkát, iskolát és kiszöknek a csatlakozott fürdők valamelyikébe. Reméljük, hogy telt ház lesz, és olyanokat is vendégül láthatunk, akik már a nyári időszakra tervezik majd a visszatérésüket, amikor még több medence, élményelem és kaland várja a Sóstógyógyfürdőre, az Aquarius Élmény- és Parkfürdőbe látogatókat.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában