A Fidesz félti a demokráciát

Nyíregyháza – Veszélyben érezzük az új demokráciát, mert nem biztosították a békés tüntetéshez való jogot – hangzott el a a Fidesz Nyíregyházán tartott pénteki sajtótájékoztatóján. .

Elítéljük a rendőrségi brutalitást, amellyel a Fidesz Astoriánál megtartott naggyűlésére október 23-án a fővárosba fölutazott szabolcsi Fidesz-tagok is szembesültek. Bízunk benne, hogy nem vetül majd ezügyben  semmilyen árnyék megyénkre – jelentette ki dr. Tilki Attila, a Fidesz megyei elnöke pénteken Nyíregyházán tartott sajtótájékoztatóján.

Dr Vinnai Győző nyíregyházi Fidesz elnök ugyancsak elítélve a rendőrök célzott gumilövedék-, és vipera használatát, bejelentette: egy nyíregyházi hölgyet is lábon találtak könnygáz gránáttal. „Ki kell vizsgálni minden egyes rendőri túlkapást, s nem maradhat el a felelősségre vonás!”, tette hozzá.

Ezt követően elhangzott: a Fidesz támogatja a Civil Fórum által az ország morális válságából való kilábalása érdekében megfogalmazott IGEN Magyarország Chartát, melyet Nyíregyházán elsőként a sajtótájékoztatón írt alá Palicz György és Remesné Facsa Ildikó.

– Galambos Béla –
hirdetés