A fitt nyíregyháziak megmozdultak vasárnap – Rubint Réka a Continental Arénában

Akt.:
A fitt nyíregyháziak megmozdultak vasárnap – Rubint Réka a Continental Arénában
© Fotó: Janics Attila
Nyíregyháza – Közel nyolcszázan vettek részt Rubint Réka másfél órás kemény programján.

És jöttek, jöttek. Zömében fiatal lányok, hölgyek, kicsik és nagyok. Számukra csalogató volt a vasárnapi mozgás, amelynek a Continental Aréna adott otthont. Az ötéves Mozdulj Nyíregyháza! programsorozat idei első nagy durranását a Fitt vasárnap jelentette. Az előtérben az idősebbeket egészségügyi mérés és tanácsadás is várta. A játéktér bejáratánál ugróvár épült a kicsiknek, majd egyre inkább benépesült a parketta. Mindenki leterítette a színes polifonját. Többeknek már itt nem volt hely, ők a második emeleten mozogtak. Ráhangolásként a Nyíregyházi Táncklub tartott bemutatót, majd Kalapos Tamás vezette a jó hangulatú, zumbás bemelegítést.

– Nagyon örülök annak, hogy itt lehetek és hogy ilyen sokan tartják fontosnak a mozgást. Akik itt vannak, mindannyian példaképek lehetnek, hiszen az egészséges életmód hívei. És a sporté, amely csak pozitív hatással van az élet minden területére – hangsúlyozta ki dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár.

Fotó: Janics Attila Fotó: Janics Attila ©

– Köszönöm, hogy itt lehetek és elhozhattam nektek a mozgást. Az ország ezen része szívem csücske, itt mindig remegnek a falak, ha elkezdjük a közös mozgást. Kipihenten érkeztem, úgyhogy kemény foglalkozás vár rátok – mondta dobogóra fellépőjén Rubint Réka.

A fitneszguru két önkéntesnek felajánlotta, hogy felléphetnek a dobogóra. Edit és Anita vállalták, aztán beindult a banzáj. Ennek az elejét a Rubint Rékát kedvelők a közösségi portálon élőben nézhettek. A vasárnapi rendezvényen csak nyíregyháziak vehettek részt, ez csak nekik szólt. Le a kalappal Rubint Réka előtt, aki a tervezett időt meghosszabbította, a másfél órát végig mozogta, közben a vezényszavakat mondta és időnként énekelt is. De még inkább elismerés jár annak a több mint nyolcszáz résztvevőnek, aki saját intenzitásával végig csinálta a kőkemény programot.

Amolyan levezetésként jó ideig állta a sarat a közös fotózáson. Ez sem volt könnyű….

– KM –
hirdetés