A Fradi már visszatérő vendég a megyénkben

Dajka Lászlóék mindent megtesznek majd
Dajka Lászlóék mindent megtesznek majd - © Fotó: MTI
Kisvárda – Szerda késő este megtartották a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének sorsolását, amin összekerült egymással a Szentlőrincen hosszabbítás után 4–1-re diadalmaskodó Kisvárda Master Good és a Sényőt 4–0-s különbséggel kiejtő Ferencváros.


Ebben a szezonban már két NB I-es bajnokin találkozott egymással a két együttes, Kisvárdán és Budapesten is 2–0-ra győztek a zöld-fehérek. Ennek fényében túlzás lenne azt állítani, hogy a szabolcsi gárda mumusa a Fradinak, de tény, a kupa előző kiírásában nagy meglepetésre búcsúztatta az akkor háromszoros címvédőt.

A bajnokság a fontosabb

– Nekünk most ennél közelebbi és fontosabb dolgaink vannak – reagált a sorsolásra Dajka László, a várdaiak mestere. – A saját bőrünkön tapasztaltuk már, hogy milyen erős csapat a Ferencváros. Természetesen megteszünk majd mindent ellenük és igyekszünk megnehezíteni a dolgukat, de úgy gondolom, hogy számunkra jelenleg fontosabb a bajnokság.

Magyar Kupa, nyolcaddöntő

Ferencváros (NB I.)–Kisvárda (NB I.)

Mezőkövesd (NB I.)–Haladás (NB I.)

Soroksár (NB II.)–Andráshida (NB III.)

Budaörs (NB II.)–Kaposvári Rákóczi (NB II.)

Tiszakécske (NB II.)–Honvéd (NB I.)

Puskás Akadémia (NB I.)–Paks (NB I.)

Taksony (NB III.)–Mol Vidi FC (NB I.)

Ajka (NB III.)–DVSC (NB I.)

A továbbjutás februárban két meccsen dől el, ­oda-visszavágós alapon. A mérkőzéseket 2019. február 20-án és 27-én rendezik meg.

MK
hirdetés