láncreakció

2020.05.08. 07:30

Sztárok karanténdala

Sok hasonló kezdeményezést láthattunk már, de ilyenre eddig még nem volt példa.

Az Egyesült Államokban élő magyar zeneszerző, Czomba Imre nem mindennapi karanténdallal örvendeztette meg a zenerajongókat: több mint száz külföldi és hazai tehetséget mozgatott meg nemzetközi produkciójával. A projekthez olyan világhírű zenészek is csatlakoztak, mint Kenny G, Stefano Sacchi és Adonis Tsilimparis.

Igazi láncreakció

A produkcióban Németországból, Ausztráliából, Kanadából, Hawaiiról, Norvégiából, Szlovákiából, Franciaországból, Magyarországról és Hollywoodból is feltűnnek sztárok, mindannyian otthonról készítették el a szükséges felvételeket. A magyar zenészek közül többek között Balázs Fecó, Papp Gyula, Miklósa Erika, Horváth Kornél és Lantos Zoltán is szerepet vállalt a különleges karanténdalban.

Czomba Imre elmondta: a produkció úgy készült el, hogy a projekt legelején megadta a kezdő négy ütemet, melyet a részt vevő zeneszerzők láncreakcióként folytattak a saját négy-négy ütemükkel. A Jam Session Project Czomba Imre több mint egy hónapig tartó produceri munkájának eredményeként jött létre.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában