A friss világkupa-győztes érkezik

Nyíregyháza – Aligha a Zalaegerszeg elleni hazai meccsen születik meg a Nyíregyházi TK első őszi győzelme a férfi tekézők szuperligájában.

A múlt héten bepótolta elmaradt mérkőzését a Nyíregyházi TK, és a szuperligás férficsapat a Kaposvár otthonában sem tudta megszerezni első pontját, így öt fordulót követően továbbra is a tabella utolsó helyén szerénykedik.

Van egy rossz hírünk. Szombaton (kezdés 14 órakor) sem javul majd a helyzet. A sportban ugyanis léteznek csodák, de az szinte teljes mértékben elképzelhetetlen, hogy az NYTK jelenlegi helyzetében képes legyen a pontszerzésre a bajnok Zalaegerszeg ellen. A zalaiak a tavalyi bajnokságban megtörték a Szeged itthoni egyeduralmát, azóta pedig – egész pontosan a múlt héten – a klubcsapatok világkupáját is megnyerték.

Vagyis kiváló formában érkezik az ellenfél a nyíregyházi nevelésű, immár edzőként dolgozó Fehér László vezetésével, és a válogatott olyan oszlopos tagjaival, mint Boanta Claudiu, Farkas Sándor, Fehér Zoltán vagy Rudolf Balázs. A nyíregyháziak ellenük készülhetnek fel a következő heti, a Balogunyom ellen, jelenlegi állás szerinti kiesési rangadóra.
hirdetés