A Gorillákat kell két vállra fektetni

Akt.:
A Gorillákat kell két vállra fektetni
Nyíregyháza – A Tigriseknek három meccsen kell bebiztosítaniuk a minél kedvezőbb elődöntős helyezést.


Nem jól sült el a Tigrisek legutóbbi fellépése. Miként arról beszámoltunk, a hatszoros bajnok Budapest Wolves vendégként nyert a Nyíregyháza Tigers ellen a HFL ötödik körében. A vereséggel a nyíregyháziak lecsúsztak a tabella éléről, ám nagy baj nincs.

A Thomas Smythe irányította Tigrisek vasárnap a Dunaújvárosi Gorillaz csapatát fogadják, majd a következő héten Miskolcon lejátsszák a nyitófordulóban elmaradt meccset. Az alapszakasz zárókörében a Budapest Cowbells vendégei lesznek.

Az edzőjük a kapitány

Ezen a három meccsen kell bebiztosítani azt, hogy az első négy között zárjanak. Fontos lenne, hogy az első, vagy a második helyen, mert akkor hazai pályán elődöntőzhet. Erre megvan az esély, ám ahhoz mindhárom találkozón ki kell tenniük magukért. Elsőként a sereghajtó Gorillákat kell két vállra fektetni a Városi Stadion centerpályáján. Az újvárosiak ugyan még nem nyertek mecset és vezetőedzőjük az a Grátz Vilmos, aki a magyar amerikai futball válogatott szövetségi kapitánya is.

– A legutóbbi vereségünk ellenére továbbra is nagyon jó a hangulat a csapatnál és a srácok már nagyon várják a következő meccset. A játékosaink tudják, hogy a Wolves ellen nem teljesítettek úgy, ahogy maguktól azt elvárták.

Változások a felállásokban

– Némi változás is lesz majd a felállásokban, ami nagyot segíthet nekünk abban, hogy javuljunk. Emellett az offense-ben stabilabban kell teljesítenünk, a védelemben pedig nagyobb nyomást kell helyeznünk az irányítóra. Természetesen nem szabad ezt a meccset félvállról venni, mert akkor nagy fejtörést okozhatnak a Gorillák – tudatta Thomas Smythe.

A találkozó vasárnap délután háromkor kezdődik és a belépés ismét ingyenes.

ML


A HFL állás

1. Budapest Wolves 5 4 1 137–62

2. Budapest Cowbells 5 4 1 134–86

3. Nyíregyháza Tigers 4 3 1 146–61

4. Miskolc Steelers 4 3 1 115–70

5. TD Store Eagles 5 2 3 92–141

6. Győr Sharks 5 2 3 40–107

7. Fehérvár Enthroners 5 1 4 70–142

8. Dunaújváros Gorillaz 5 – 5 43–108
hirdetés