A gyárlátogatás után hajókáztak a Tiszán

A kirándulók Szegeden, a hajóra várakozás közben
A kirándulók Szegeden, a hajóra várakozás közben
Nyíregyháza – Röszkére, az Unilever élelmiszergyárába látogatott a napokban a nyíregyházi konzervgyár szakszervezeti csoportja.


– A gyár maga nem nagy alapterületen fekszik, de pontosan a község közepén található. Közel 240 embernek ad munkát, főként helyi lakosoknak – számolt be az eseményről lapunknak Szép József szakszervezeti elnök.

– Abban a családias hangulatú üzemben készítenek levesporokat, ételízesítőt, mártásalapokat. Az alapanyagokat készen hozzák a gyárba, s itt keverik össze. Különböző ideig tárolják, majd utána csomagolják a leveseket, porokat. A családias hangulatot mi sem bizonyítja, a főnökök és a dolgozók oda-vissza tegeződnek, együtt kávéznak, és ebben az időben beszélik meg, hogyan lehetne még ügyesebben, még hatékonyabban dolgozni.

– A gyárlátogatás után Szegeden megtekintettük a dómot, majd sétahajókázáson vettünk részt. Ezután szabadprogram keretében betekintettünk az éppen akkor rendezett bornapok programjába. Nagyszerű élmény volt a sok sátor, a temérdek ember, a zene, a tánc – tette hozzá Szép József.

KM
hirdetés