A gyémánt a részletekben rejlik

A gyémánt a részletekben rejlik
Mindannyian tudjuk hogy a „Nők legkedvesebb barátja a gyémánt”. Ne feledjük , hogy a gyémánt szépsége csillogása a kő minőségétől függ.

A gyémánt nagyságát , színét és tisztaságát a természet adta feltételek határozzák meg . Csillogását és tüzét a gyémánt csiszolási formája és végleges sugarait az emberi kéz aprólékos munkája adja meg. Az ékszerész több éves gyakorlati tapasztalata és szakmai képzettsége elengedhetetlen a gyémántvásárló számára.

Klasszikus gyémánt követ 58 briliáns fazettára csiszolják ,hogy legideálisabban adja vissza a rá eső fényt. Ezek meghatározzák az ideális gyémánt ragyogását, szépségét ,értékét.

Hogyan válaszuk ki az ideális gyémántot?

Egyetlen tényező a kő ára. Érték meghatározása érvényes az egész világon melyek a következők: súly( Carat) tisztaság(Clarity) szín( Colour) csiszolás (Cut) egységes szabály szerint (4C) értékelés határozza meg. Minden gyémántot kísérnie kell minőségi gyémánt bizonyítványnak.

„Gyémánt”Többet mond minden szónál.

Véleményem szerint a gyémánt elegánsan , diszkrét.  Mondja Vinnai Attila a „KATINKA” briliáns gyűrű tervezője. Feltettem magamnak a kérdést , hogy hogyan kell kinéznie az ideális briliáns gyűrűnek. Ha ajándékot választunk egy különleges alkalomra , legyen az gyermek születése , eljegyzés , házassági évforduló vagy más fontos alkalom. A cél mindig ugyan az : a tökéletes gyűrű , melyet különleges érzés kísér . A „ KATINKA” gyűrű sárga és fehér foglalatban ideálisan csillog-ragyog minden irányban. De a tökéletes gyűrű, hogy melyik stílus felel meg legjobban az elvárásoknak személyre szabottan?

GLORIA – KATINKA- VICTORIA- briliáns gyűrűk elérhetők .  www.vinnaiekszer.hu

vinnai logo23

 

Eljegyzés , esküvő, évforduló VINNAIÉKSZER 

Ékszer a legfontosabb pillanatokra

Briliáns gyűrű „ KATINKA”

A gyűrű hagyományos és modern formák kombinációja együtt a „ KATINKA” stílusával. A briliáns gyűrű kapható 0,1- töl 0,25 ct –ig G – vs2 minőségben fehér-sárga és rozé színben.

 Briliáns gyűrű GLORIA

Ideális gyűrű középen 1 db briliánssal 0,1ct-2 ct-ig G-vs2 minőségben. A gyűrű elegáns, klasszikus tiszta forma. A kollekció kiegészíthető fülbevalóval és medállal.  A gyűrű gyémánttal tervezve rendkívűl szép különleges alkalmakra , mindkét gyűrű fehér és sárga arannyal ami kihangsúlyozza a kő szépségét.

GLORIA kollekció kapható fehér-sárga és rozé színben 0,1ct tól 2 ct ig gyémánt kővel arany 14 K aranyból . Minőségi gyémántokat a VINNAIÉKSZER tanúsítvány garantálja. A modell elérhető 0,3 ct-tól hitelesített nemzetközi tanúsítvánnyal.( International Institute Gemmological IGI vagy GIA rendelésre.)

KEDVESED tökéletes , legyél biztos benne az Ő gyémántja is az.   www.vinnaiekszer.hu

Címünk:

Nyíregyháza, Széchenyi út 3.
Nyíregyháza, Dózsa Gy. út 9.
Tel.: +36 42 411 371
          +36 70 389 6385 

 hirdetés