Sport

2014.06.19. 08:21

Jegyzet: Besic a mi örömünk

<em>Ugyan huszonnyolc éve nélkülünk rendeznek mindenféle futballal kapcsolatos felnőtt világeseményt, mélypontként immár játékvezetőnk sincs a brazíliai világbajnokságon, de mi, magyarok mindig tudunk mibe kapaszkodni. Bodnár Tibor jegyzete.</em>

Ugyan huszonnyolc éve nélkülünk rendeznek mindenféle futballal kapcsolatos felnőtt világeseményt, mélypontként immár játékvezetőnk sincs a brazíliai világbajnokságon, de mi, magyarok mindig tudunk mibe kapaszkodni. Bodnár Tibor jegyzete.

A honi NB I-et egyedüliként képviselő bosnyák Muhamed Besic teljesítményét úgy elemezgetik a szakértők, mintha valóban a mi fiunk lenne a középpályás. Szinte örömtüzek gyúltak a tv-stúdióban, amikor kiderült, az argentinok elleni meccs első félidejében a Fradi játékosa futotta a legtöbbet, az elemzők szerint Lionel Messi sehol nem volt mellette (csak zárójelben: azért valahogy eldöntötte a meccset az árnyékából).

Ha már csak ilyen apró örömök jutnak nekünk az egyetemes sportélet leggigantikusabb eseményén, akkor tényleg nagyon szegényes a magyar futball.

De nem! Van még itt valami! A hollandok 5–1-re verték a spanyolokat, így máris felértékelődött az októberi amszterdami 1–8, és kimondhatjuk: már csak három gólra vagyunk a világbajnoktól.

De jó lenne ezt még egyszer versenykörülmények között is bebizonyítani...!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!