A győztes több mint háromszáz karácsonyfát adott le Nyíregyházán

A győztes több mint háromszáz karácsonyfát adott le Nyíregyházán
© Fotó: Janics Attila
Nyíregyháza – Majd két hétig lehetett a kidobott karácsonyfákat leadni a két nyíregyházi hulladékudvarban. Aki így tett, tombolaszelvényt kapott, amellyel részt vehetett a “Karácsonyfáért ajándék” akción. Ennek sorolását szombaton délután tartották a Korányi utcai hulladékudvarban.

Petró Árpád, a Térségi Hulladék-Gazdálkodási Nonprofit ügyvezető igazgatója üdvözölte a megjelenteket. Megköszönte azt, hogy a résztvevők ezzel is segítette megőrizni Nyíregyháza tisztaságát. Elmondta, hogy a két gyűjtőhelyen összesen 720 fát adtak le, közülük heten nyertek ötezer forintos vásárlási utalványt.

Fotó: Janics Attila Fotó: Janics Attila ©

A legtöbb, 328 fát a címvédő Tar Péter adta le, ő a NyírVV Nonprofit Kft. ajándékát, 10.000 Ft értékű Mpark feltöltőkártyát vehetett át a céget képviselő Szalai Istvántól .

Nyertesek: Király Sándor, Kéninger János, Tar Péter, Kiss Péter, Kordován Tibor, Makranczi András, Farkas Sándor.

Fotó: Janics Attila Fotó: Janics Attila ©

Ők 5000 Ft értékű vásárlási utalványt nyertek. Aki nem volt jelen a sorsoláson, de nyert, a központi Telephelyen (Nyíregyhàza, Bokréta u. 22.) veheti át nyereményét a nyertes szelvény felmutatásával, hétfő és csütörtök között 1/2 8-tól 16.00-ig, vagy pénteken 1/2 8 és 13.15 között.

KM
hirdetés