Bulvár, celeb

2007.12.05. 11:08

Virág belebetegedett szülei hiányába

<p>Győzőék Jamaicában turbékolnak, a kislány minden este sírva követeli anyját.</p>

Amíg Győzike és Bea asszonyJamaicában próbálja romjaiból újraépíteni házasságát, addig gyermekeikre a showman öccse, Zsolt vigyáz.

- Győző ott, a messzi távolban is gondol ránk, gondoskodott róla, hogy naponta hozzanak nekünk enni az emberei. Szegény családból származunk, ezért még jobban kötődünk egymáshoz - mondta Gáspár Zsolt.

Győzi és Bea háborúskodása a gyerekeket viselte meg a legjobban, de Virág számára a kibékülés sem hozott megnyugvást: belebetegedett külföldön turbékoló szülei hiányába.

- Vircsi minden este kétségbeesetten követeli Beát, mert vele szeretne elaludni, nekem kell megnyugtatni. Nem jár óvodába, mert 38 fok fölé kúszott a láza. Egész éjjel vizes lepedőbe forgattam, és kihívtam hozzá a doktort is. Az anyja és az apja mindennap hazatelefonál, aggódnak, hogy mi van itthon.

Gáspár Evelyn katonás napirend szerint él, amíg Győzikéék nyaralnak. Boldog, hogy nincs körülöttük nagy felhajtás.

- Evelyn lényegesen jobban viseli a szülei távollétét, mint a kis Virág. Voltunk korcsolyázni, de az nem igazán tetszett a nagyobbik lánynak. Minden áldott nap fél hétkor kell felkelnie, mert igencsak messze van az iskola. Éppen ezért este kilenckor nálunk már mindenki ágyban van. Nagyon jól tanul, a héten már két ötöst is hozott az iskolából - mesélte az alkalmi bébiszitter.

Forrás: www.rtlklub.hu

Kapcsolódó anyagok:

  • Győzike: Virág nagy sztár lesz!
  • Győzike filmszerepet kapott
  • Győzike 20 milliós APEH-büntetése
  • Győzike szerelmet vallott
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!