A Haladás bánta a kisvárdai gólfesztivált

Akt.:
A Haladás bánta a kisvárdai gólfesztivált
© Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda – A Kisvárda Master Good pompás játékkal rukkolt elő és elmozdult az NB I. kiesőzónájából.

Felipe csak melegített és melegített. A kisvárdai kapusnak maga gondoskodott róla, hogy ne hűljenek ki az izmai a nyári kánikulából ősziesre fordult időjárásban, ugyanis az első védeni valója a 31. percben volt, közvetlenül a hazaiak második gólja után.

Merthogy ekkor nagy volt már az öröm a kisvárdai stadionban. Előbb Anderson Pico óriási bedobását Horváth Zoltán csúsztatta a szokásához híven ezúttal is nagyon aktív Brana Ilics elé, aki bevette Király Gábor kapuját, majd Horváth maga is betalált közelről.

A második félidőt aktívabban kezdte a szombathelyi együttes, mint az elsőt, ez viszont azzal járt, hogy egyre jobban kinyílt. A Várda szépen észrevette a Haladás védelmében keletkezett lyukakat és sorra vezette az ígéretes akciókat, az egyik végén Matija Misic már háromgólosra növelte a szabolcsiak előnyét.

A félidő közepén a vendégek is örülhettek egy találatnak. Aki azt hitte ekkor, hogy ez megzavarja a Kisvárdát, nagyot tévedett. Újabb pompás kontrát vezettek a piros mezesek, ismét Ilics kápráztatta el a szurkolókat labdakezelésével és gyorsaságával, majd egy újabb góllal örvendeztette meg őket.

Az utolsó tíz percben már csak a különbség volt a kérdés, a győztes kilétéhez kétség sem férhetett: a Kisvárda Master Good remek játékkal megszerezte az első hazai győzelmét az élvonalban és egyúttal elmozdult a kiesőzónából.

Labdarúgás: NB I., 8. forduló

Kisvárda Master Good–Haladás 4–1(2–0)

Kisvárda, 1983 néző, v.: Németh Á. (Varga Zs., Szert)

Kisvárda: Felipe – Melnik, Anderson, Ene, Vári – Lucas, Protics, Misic (Milevszkij, 64.), Sassá (Gosztonyi, 71.), Ilics – Horváth Z (Karaszjuk, 78.). Vezetőedző: Dajka László.

Haladás: Király – Schimmer, Kolcák, Benes, Habovda – Grumics (Jancsó, a szünetben), Jagodics – Bamgboye, Gaál (Rabusic, 58.), Rácz B. (Németh Márió, 83.)- Priskin. Vezetőedző: Michal Hipp.

Gól: Ilics (18., 69.), Horváth Z. (29.), Misic (58.), ill. Priskin (67.)
hirdetés