A háromból itt a legkevesebb az esély

Nyíregyháza – Győri túra vár a Nyíregyházi TK-ra, avagy a százszázalékos csapat fogadja a pont nélkülit a tekézők férfi szuperligájában.

Ha már a hétvégén van másik két Nyíregyháza–Győr párharc (futballban és kosárlabdában), akkor legyen egy harmadik is. Magyarország hatodik (Győr) és hetedik (Nyíregyháza) legnépesebb városainak tekecsapatai is összemérik tudásukat, ám ez a mérkőzés három dologban, a bajnoki osztályban, az időpontban és a helyszínben különbözik a másik kettőtől: a sportág élvonalában, vagyis a szuperligában játsszák, szombaton és a Kisalföldön.

Illetve ezen a mérkőzésen mutatkozik a legkevesebb esély a nyíregyházi győzelemre, hiszen amíg a Győr tagja a négy győzelemmel rajtoló négyes élbolynak, addig az NYTK egyike a három pontnélküli csapatnak. A Győr a nemzetközi kupaszereplésre készül, az NYTK arra, hogy a nyerhető meccsek idejére a legjobb állapotba kerüljön, és a korábbiaknál jobb csapatfával jelezze bennmaradási szándékát. Jó hír, hogy – a sérült Szlovenszki Tibort leszámítva – a lehető legerősebb hatosával utazik a meccsre a nyíregyházi csapat, de ez még közel sem garancia a sikerre, legfeljebb a tisztes helytállás reményét erősítheti.
hirdetés