A határon túl és zárt kapuk mögött

A határon túl és zárt kapuk mögött
© Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda, Nyíregyháza – A Kisvárda Master Good Kassa mellett, a Szpari Pallagon lép pályára szombaton.

A felkészülés második hetét edzőmeccsekkel zárja az élvonalbeli Kisvárda Master Good és az NB II.-es rajtra készülő Nyíregyháza Spartacus.

A várdaiak tavaly is megmérkőztek az FC Lokomotiva Kosice csapatával, amely a szlovák másodosztály keleti csoportjában a negyedik helyen zárt. A mérkőzést szombaton 17 órától rendezik a Kassa melletti Hernádszent­istvánon (a pontos cím: Druzs­tevna pri Hornade, Kosicka 3). A két csapat tavaly nyáron ugyanott találkozott egymással, akkor a Kisvárda 2–0-ra nyert.

Komplex felmérés után

A Szpari közelebbre buszozik, hiszen szombaton délelőtt fél tizenegytől a pallagi pályák egyikén a DVSC együttesével zárt kapuk mögött mérkőzik.

A minap már jártak Debrecenben a játékosok, mégpedig egy komplex felmérésen. Ezen mozgásszervi szűrések, tesztek szerepeltek, amelyek eredményei megmutatják, hogy az egyes játékosoknál milyen fejlesztésekre van szükség. Gyógytornász, fizioterapeuta, erőnléti és szakági edző egyaránt dolgozik a labdarúgókkal és a cél az: a fiatal játékosokat tovább építsék, az idősebbekből pedig minél többet hozzanak ki .

Fodor Ferenc pénteken jóval távolabbra, Pécsre utazott, ő már korábban sikerrel vizsgázott, most veheti át a doktori oklevelet. KMTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés