Helyi közélet

2017.09.13. 07:20

Faágak akadályozták a közlekedést Ramocsaházán - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. szeptember 12-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. szeptember 12-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Meghibásodott csapágy miatt izzott és parázslott egy terményszárító felhordóvezetéke kedden reggel Mátészalkán, a Jármi úton. Az ott dolgozók megbontották a vezetéket és a további tűzterjedést megakadályozták, a benne lévő terményt leürítették. A mátészalkai hivatásos tűzoltók hőkamera segítségével a rendszert átvizsgálták, további izzást, parázslást nem tapasztaltak. Személyi sérülés nem történt.

Több nagyméretű fa ágai hasadtak le kedden délután Ramocsaházán, a Kossuth Lajos utcában, ahol a közlekedést akadályozták. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Nyíregyházán, az Ady Endre utcában adott hasonló feladatot a tűzoltóknak egy lehasadt ág, ahol dugólétra és motoros fűrész segítségével avatkoztak be. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában