“A hazaiakat lelkes szurkolótábora belehajtja a győzelembe”

Akt.:
“A hazaiakat lelkes szurkolótábora belehajtja a győzelembe”
© Illusztráció: KM-archív
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A labdarúgó megyei II. osztály 12. fordulójának (kezdés: 14, ifi: 12) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Diamit-csoport

Tippel: Szabó Sándor, encsencsi vezetőségi tag.

Szombat

Tiszadob (16.)–Nyírlugos (12.): – Az eddigi eredmények alapján vendégsiker várható, de ahogy hallottam, Tiszadobon a rossz minőségi pályával is meg kell küzdeni a látogatóknak.

Kemecse (3.)–Nyíribrony (7.): – A Kemecse váratlanul botlott az elmúlt fordulóban, de most javít.

Újfehértó (4.)–Kállósemjén (5.): – A Kállósemjén a jó szezonkezdet után gödörbe került, de az Újfehértó sem olyan meggyőző hazai pályán, mint az előző évadban, ennek ellenére otthon tartja a három pontot.

Önnek melyik a kedvenc csapata a megyei II. osztály Diamit-csoportjában?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Vasárnap

Kótaj (1.)–Ramocsaháza (15.): – A Ramocsaháza valószínűleg nem most szaporítja pontjai számát.

Levelek (2.)–Apagy (9.): – A másik csapat, amely jól kezdte az idényt, majd visszaesett – az Apagy, amely nehezen találja a kiutat a gödörből. Ha a Levelek hozza a hazai formáját, megszerzi a három pontot a szomszéd ellen.

Nagykálló (6.)–Rohod (8.): – Dolhai Tibi egész jó kis csapatot épített Rohodon, de a Kálló is elkapta a fonalat az edzőváltás óta, így színvonalas mérkőzés kerekedhet ebből a párosításból. A Kállót hazai pályán kicsit esélyesebbnek tartom.

Gávavencsellő (14.)–Terem (13.): – Azonos képességű csapatok találkozóján döntetlen körüli eredmény születhet. Ugyanakkor sok függ attól, „Dollár” miként tudja összetrombitálni a teremi együttest

Encsencs (10.)–Geszteréd (11.): – Miután letudtuk az élcsapatokat, a velünk azonos képességű ellenfelekkel szemben már kicsit eredményesebbek voltunk. Legutóbb idegenből is pontot hoztunk, így most a győzelem igényével lépünk pályára az utóbbi időben jó eredményeket produkáló vendégek ellen.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Ignéczi Csaba, az Újdombrád játékos-edzője.

Vasárnap

Ladányi TC (4.)–Záhony (9.): – A ladányiak mindent megfognak tenni, hogy megnyerjék a mérkőzést, ami szerintem sikerülni fog a gyengélkedő Záhony ellen.

Nyírmada (3.)–Tiszaszentmárton (15.): – A Nyírmada a jobb csapat, de nehéz meccse lesz a szívós vendégekkel szemben. Ezzel együtt a hazaiakat tartom esélyesnek.

Vaja (10.)–Nyírkarász (2.): – Dudás Zoli barátom jól felkészíti a csapatát, ugyanakkor Vaján sosem egyszerű, de a Karász elviszi a három pontot.

Önnek melyik a kedvenc csapata a megyei II. osztály Nyírerdő-csoportjában?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Fényeslitke–Demecser: – Döntetlenre tippelek.

Őr (12.)–Tiszakanyár (6.): – A vendégek elviszik a három pontot.

Ajak (14.)–Dombrád (1.): – A múlt heti kényszerpihenő után győzelemmel tér vissza a Dombrád.

Újdombrád (11.)–Kék (8.): – Biztosan jól felkészített csapat ellen lépünk pályára, ettől függetlenül otthon akarjuk tartani a három pontot.

Szabadnapos: Pátroha

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Juhász Ferenc, a Csenger edzője.

Szombat

Milota (9.)–Kölcse (4.): – Ha a hazaiak úgy játszanak, mint a múlt héten, akkor nagyon meg kell izzadni a jó erőkből álló Kölcsének, hogy pontot szerezzen.

Nábrád (16.)–Tisztaberek (1.): – A nábrádi csapat többre hivatott, mint ahol jelen pillanatban tart. A vendégeket egységesebbnek, szervezettebbnek tartom, begyűjtik a három pontot.

Csengersima (15.)–Beregdaróc (12.): – Kiegyenlített erők küzdelme, a hazaiakat lelkes szurkolótábora belehajtja a győzelembe.

Vámosoroszi (3.)–Nyírmeggyes (13.): – A Meggyes összeszedte magát, de ha nem figyel oda és a „tarthatatlan” Szilágyi Laci barátom belebotlik, akkor nem csak sorozatban a negyedik meccsén szerez mesterhármast, hanem a hazaiak is három ponttal gazdagodnak.

Szatmárcseke (6.)–Tyukod (11.): – A hazaiak a mérkőzés esélyesei, de a szívós tyukodi csapatot nem szabad lebecsülni.

Önnek melyik a kedvenc csapata a megyei II. osztály Kelet-Magyarország csoportjában?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Csenger (7.)–Tarpa (1.): – Tiszteljük ellenfelünk eddigi eredményeit. Nekünk mindent meg kell tennünk, hogy feledtessük a múlt héten történteket. Csak a győzelem az elfogadható!

Vasárnap

Mérk-Vállaj (5.)–Nyírcsaholy (8.): – Jó mérkőzésnek ígérkezik. Mérken pokolian nehéz nyerni, de a vendégek játékában bármi benne van.

Tiszakóród (10.)–Nagydobos (14.): – A dobosi csapat javuló tendenciát mutat az utóbbi időben. A hazaiak viszont képesek otthon tartani mindhárom pontot.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés