A helytállás sem lesz egyszerű…

A helytállás sem lesz egyszerű…
© A sok nagy csatát megélt Erdősné Balogh Erika számára is kihívást jelent a Vasas elelni összecsapás | Fotó: Racskó Tibor
A Fatum-Nyírsuli-NRK a négy fronton érdekelt, jelenlegi legjobb csapatot, a Vasast fogadja.

A Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata eddig megcselekedte, amit megkövetelt – no nem a haza, sokkal inkább a szakvezetés. Az ötödik helyen táborozó nyírségiek bebetonozták magukat az élcsoportban, miközben nagy domborításokra is képesek voltak. Pedig kevés egylet bírta volna el, hogy olykor frontemberek egész sora dőlt ki, nem beszélve Botos Fruzsina elvesztéséről.

,,Természetesen” vasárnap is akad majd hiányzó (Roma Flóra, Hengsperger Anna), holott a legideálisabb összetételben sem piskóta feladat a Vasas elleni összecsapás (kezdés: 15.30). Elvégre a bajnoki címvédő érkezik a bujtosi csarnokba, amely az aktuális szezonban még egyetlen mérkőzést sem bukott el.

– A magyar mezőny legpatinásabb csapatával kerülünk szembe, teletűzdelve válogatott játékosokkal, amerikai légióssal, ezzel alighanem sok mindent elárultam esélyekről – taglalta Balázs István, a Fatum-Nyírsili-NRK trénere.

– A különbségről csak annyit, hogy ellenfelünk négy fronton is érdekelt: veretlen a magyar bajnokságban, ott van a Magyar Kupa négyes döntőjében, az élmezőnyben tanyázik a Közép-európai Ligában, és a Challenge Kupában hamarosan a legjobb tizenhat közé jutásért küzd. A Vasas néhány nappal korábban megsemmisítő vereséget mért a hazai pályán játszó, egyébként egyáltalán nem rossz Békéscsabára. Gondjaink dacára szeretnénk tisztességesen helytállni, és jó színvonalú mérkőzést játszani velük. Ez sem lesz egyszerű…

KMTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés