kosárlabda

2020.03.14. 10:58

Megáll a hazai kosárlabdaélet is

Szerdától úgy tűnt, hogy a hazai kosárlabda-mérkőzéseket megrendezik zárt kapuk mögött, így a Hübner Nyíregyháza BS is úgy készült, hogy szombaton fogadhatja a Budafokot. Péntek délután aztán más döntést hozott a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége, miszerint (egyelőre) határozatlan ideig felfüggeszt minden, az égisze alá tartozó bajnokságot.

Az MKOSZ közleménye szerint, a „szövetség részére a tagszervezeteinktől pénteken beérkezett írásbeli nyilatkozatok alapján egyértelművé vált, hogy a kosárlabda versenyrendszer mérkőzéseinek túlnyomó többsége a kormányrendeletnek megfelelő feltételekkel sem bonyolítható le a sportolók, sportszakemberek védelme, illetve a sportlétesítmények, iskolai tornatermek bezárása okán”.

Döntés kedden

A 2019–2020-as szezonnal kapcsolatos végső döntést az MKOSZ elnöksége a március 17-én tartandó, az NB I./A csoportos sportszervezetek vezetőivel közösen megrendezendő rendkívüli ülésén hozza meg.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában