Helyi közélet

2018.03.19. 08:02

Autóbusz és teherautó ütközött Tiszadada és Tiszadob között - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. március 18-án és március 19-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. március 18-án és március 19-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Vasárnap még több mint húsz esetben riasztották műszaki mentéshez a tűzoltóegységeket Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Jellemzően keresztbe fordult kamionokhoz, árokba csúszott és elakadt járművekhez riasztották őket. Így a 4-es számú főúton, a 266-os kilométernél, az M3-as felhajtónál, Nyíregyháza közelében fordult keresztbe egy kamion, Nyíregyháza-Mandabokorban egy személygépkocsi hótorlasznak ütközött, míg Nyírbátor és Nyírvasvári között egy hűtődobozos nyerges vontató akadt el. Több személygépkocsi is árokba hajtott és elakadt a 36-os számú főúton, de Tiszalök és Tiszaeszlár között is hasonló eseménynél kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak.

Lehasadt, vagy kidől fák akadályozták a közlekedést Nyíregyházán, a Hímes utcában, Nagykállóban, a Bátori úton, valamint Mátészalkán, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében jelenleg elzárt település nincs, az áramszolgáltatás mindenhol helyreállt.

Hétfőn reggel egy kenyeret szállító kisteherautó akadt el Nagyhalász külterületén. A helyi önkéntes és az ibrányi önkormányzati tűzoltók drótkötél segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Autóbusz és teherautó ütközött Tiszadada és Tiszadob között, személyi sérülés nem történt. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez.

Személygépkocsi motorvonattal ütközött Ópályi és Mátészalka közötti vasúti átjáróban. Személyi sérülés nem történt, a mátészalkai hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoznak.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában