Sport

2014.01.25. 11:36

Misinováék nem mismásoltak

Nyíregyháza - Az UTE két idegenlégiósa gyakorlatilag kivégezte a jól küzdő Fatum-Nyírsuli-NRK csapatát.

Nyíregyháza - Az UTE két idegenlégiósa gyakorlatilag kivégezte a jól küzdő Fatum-Nyírsuli-NRK csapatát.

 Az UTE beváltotta „fenyegetését”, bevette új szerzeményét, a bolgár Irina Misinovát. Sőt, hogy a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata végképp jól érezze magát, az amerikai Olivia Hunpries is tovább acélosította a fővárosi együttest.

Szó se róla, Misinováék nem, mismásoltak. Alig néhány percet vesztegettek csupán a számukra ismerertlen közeg feltérképezésére, majd olyannyira beindult a két légiós, hogy nemes egyszerűséggel megnyerték a mérkőzést az Újpestnek.

Mesterszemmel

Balázs István: – Küzdöttünk, de sok alapjátékbeli hibát vétettünk, így az egységesebb UTE megérdemelten nyert.

Nagyné Mátrai Veronika: – Érdekes szituációban van a csapat, januárban ott tartunk, hogy össze kell érni, de úgy érzem, mivel mindkét új lány nyitott, ez gyorsan meg fog majd történni.

 További részletek a kelet.hu-n és a 2014. január 25-ei Kelet-Magyarországban.

 


Röplabda: NB I., női

Fatum-Nyírsuli-NRK–UTE 1:3 (-23, -12, 22, -15)Bujtosi csarnok, 200 néző, v.: Nagy L., Csikós Z.Fatum-Nyírsuli-NRK: Savic 2, Sikos P. 17, Erdősné 12, Vén E. 2, Andrejkovics 7, Roma F. 9. Csere: Szabó I. (liberó), Berényi E. 1, Janetka. Edző: Balázs István.UTE: Ancsin K. 2, Misonova 22, Kotlárik 6, Hunpries 23, Háfra 12, Czina 10. Csere: Hadnagy (liberó), Szűcs K. Edző: Nagyné Mátrai Veronika.

Rossz nyitás: 7–9. Ász: 2–11.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!