konfliktus

2020.04.20. 10:35

Matthäus szerint rövidre kell zárni Neuer szerződéskötését

A 34 éves világbajnok kapus az elmúlt napokban többször nehezményezte, hogy részletek szivárogtak ki a tárgyalásokról.

firo: 29.02.2020 Fuvuball, soccer: 1. Bundesliga, season 2019/2020 TSG Hoffenheim - FCB FC Bayern Mvºnchen Muenchen jubilation, joy, laughs, laughs, emotion, goaljubel, gesture, gesture, FCB goalwart, goalhvºter, goalkeeper, Manuel Neuer , | usage worldwide

Forrás: firo / Sebastian El-Saqqa / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP

Fotó: Picture-Alliance via AFP

Lothar Matthäus szerint rövidre kell zárni Manuel Neuer szerződéskötését a Bayern München labdarúgóklubnál.

A 34 éves világbajnok kapus az elmúlt napokban többször nehezményezte, hogy részletek szivárogtak ki a tárgyalásokról, ezek szerint évi 20 millió eurós fizetést kér, és ötéves megállapodást akar kivívni magának. Neuer kategorikusan cáfolta a híreket.

A világ- és Európa-bajnok Matthäus – aki 12 szezont töltött a bajoroknál – értetlenül fogadta a nyilvánosság előtt zajló vitát.

„Az utóbbi kilenc-tíz évben kialakult a bizalom a klub és Manuel között, így szerintem tíz perc alatt tisztázni lehet mindent. Annak idején én csak kezet fogtam Franz Beckenbauerrel, és már meg is volt az újabb szerződésem, mindenféle tárgyalás nélkül” – jelentette ki a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya.

„Mostanra minden bonyolultabb lett, és megértem, hogy Manuelnek fontos az utolsó szerződése, de szerintem nem pár millió eurón múlik az, hogy jobb vagy rosszabb lesz az élete” – tette hozzá az 59 éves Matthäus.

A 92-szeres válogatott Neuer szerződése jövő júniusig szól a Bayern Münchennél, amellyel 2011 óta megnyerte a Bajnokok Ligáját, és hét bajnoki címet szerzett.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában