A kárenyhítési kérelem szerdáig nyújtható be

Nyíregyháza – A benyújtási határidő jogvesztő, azaz másnap már késő, akkor már nem igényelhető.

Nincs már sok idő hátra: a tavaszi fagy, jégverés, vihar és más természeti károkat elszenvedett gazdálkodók a kárenyhítő juttatás iránti kérelmüket november 30-áig (szerdáig) nyújthatják be az Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz a szokásos elektronikus módon, illetve felületen. A benyújtási határidő jogvesztő, azaz másnap már késő, akkor már nem igényelhető a kárenyhítés!

– Kérjük, aki még nem tett a szükséges lépéseket, keresse a lakóhelyéhez legközelebbi, vagy a kapcsolattartó falugazdászt. Kérjük azt is: a gyors ügyintézés érdekében vigye magával a hozamérték-csökkenést igazoló kormányhivatali hatósági bizonyítványt, és az esetleges biztosítói elszámolás dokumentációját is – hívja fel ismételten a gazdák figyelmét lapunkon keresztül Rácz Imre, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei elnöke.

KM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés