Helyi közélet

2015.07.09. 07:32

Megúsztuk néhány kidőlt fával - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. július 8-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. július 8-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kisebb károkat okozott a szerda este átvonuló vihar Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Magasfeszültségű vezetékre dőlt egy nagyméretű fa Tiszavasvári külterületén, a Keleti és Nyugati csatornák találkozásánál. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be és biztosították a helyszínt az áramszolgáltató kiérkezéséig. Egy lakóház udvarán egy húsz méter magas fenyő veszélyeztette az épületet Nyíregyházán, a Fábián Zoltán utcában. A helyi hivatásos tűzoltók szüntették meg a veszélyhelyzetet. Személygépkocsira dőlt egy nagyméretű fa Kisvárdán, a Liptai Béla utcában. Személyi sérülés nem történt, a helyi hivatásos tűzoltók szabadították ki a járművet. A 41-es számú főúton az úttestet zárta el egy kidőlt fa Pusztadobosnál csütörtök hajnalban, a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók szüntették meg az útakadályt.

Egy rakományok nélküli, lengyel rendszámú és egy fagyasztott húst szállító román rendszámú kamion ütközött össze csütörtök hajnalban a 41-es számú főúton Baktalórántházánál. A lengyel kamion vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. A helyi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, a rendőrségi vizsgálat idején a helyszínt biztosították és az útakadály megszüntetésén dolgoztak.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában