A Kelet vendégségben Nagykállóban

Már csak hármat kell aludniuk olvasóinknak, s résztvevői lehetnek annak a Kelet-napnak, amelyet ez alkalommal június 11-én rendezünk meg Nagykálló főterén. Részletes program [.pdf – 52KB]

Hagyomány már ugyanis a Kelet-Magyarország életében, hogy Kelet-napok szervezésével fűzzük szorosabbra a megyei napilap és az újságolvasók kapcsolatát. Most vasárnap tehát Nagykállóban köszönti a Kelet-Magyarország a város lakóit és a hűséges olvasókat látványos műsorokkal.A 18 órakor kezdődő műsorban először Juhász Zoltán polgármester és Matyasovszkiné Buri Adrienn terjesztési vezető köszönti a résztvevőket, majd következik a fergeteges program.

A Kelet-Magyarország roadshowban láthatják az érdeklődők a Gratisz Mazsorettcsoport műsorát, a Vogue Modellügynökség divatbemutatóját, fellép Puskás Jucus, a Tonic, Baby Gabi, majd a Hip Hop Boyz együttes.  A műsorszámok közben nyereményjáték és előfizetői sorsolás fokozza majd az izgalmakat. A kérdések során kiderül majd az is, ki mennyire ismeri a megyei napilapot. A program zárásaként tűzijátékban gyönyörködhetnek majd mindazok, akik a Kelet-Magyarországgal együtt töltik el ezt az estét. A műsorvezető Molnár Árpád lesz.

A Kelet-nap alkalmából lapunk eljut Nagykálló és a környező három település – Kállósemjén, Napkor és Biri – háztartásaiba is. Éppen ezért senki se csodálkozzon ezeken a településeken, ha lapunkat a postaládájában találja pénteken, szombaton, valamint még hétfőn is.

– M. Magyar László –
hirdetés