Sport

2014.08.23. 12:52

Kisvárdai kettőből kettő

Labdarúgó NB III Keleti csoport, 2. forduló, szombat délelőtti mérkőzés: Az első csapatából alaposan megerősített Honvéd-MFA otthonában nagy csatában nyert a szabolcsi csapat.

Labdarúgó NB III Keleti csoport, 2. forduló, szombat délelőtti mérkőzés: Az első csapatából alaposan megerősített Honvéd-MFA otthonában nagy csatában nyert a szabolcsi csapat.

Bp. Honvéd-MFA–Kisvárda Master Good 0–1 (0–1)

Bozsik-stadion, 100 néző, v.: Bogár.

Honvéd-MFA: Horváth A. – Ionescu (Bora, a szünetben), Baráth B., Bobál D., Fejes J., Gazdag D., Kapacina (Tóth B., 44.), Szabados K., Prosser, Bobál G. (Koszta M., 73.), Czár. Edző: Simon Miklós.

Kisvárda: Vasas G. – Mboussi, Hegedűs T., Kardos N., Kornutjak, Minczér, Fodor A., Kovács I., Erős G. (Brankovics, 63.), Nagy R. (Molnár R., 68.), Milovac (Bouard, 81.). Szakmai igazgató: Révész Attila.

Nagyon rossz minőségű műfüves pályán alaposan feltüzelt és megerősített hazai csapat várt a Kisvárdára. A mérkőzés első félidejét inkább a küzdelem jellemezte, és a vendégeknek a vezető gól megszerzése előtt is volt egy nagy lehetőségüket, amit Fodor András még elhibázott. A következőt azonban gólra váltotta, ami után megnyugodtak a várdaiak. A második félidőben többet kezdeményezett a Honvéd, mint addig, igaz ekkor volt egy meccslabdája a Kisvárdának, ami kimaradt. Felívelésekből két meleg szituáció is kialakult Vasas Gergő kapujánál, egyszer Brankovics Péter a gólvonalon mentett. Ezt az időszakot átvészelve a tavaly még NB II-es alakulat, Myke Bouard Ramos beállása után pedig újabb lehetőségei voltak arra, hogy még a lefújás előtt eldöntsék a meccs sorsát.

Gól: Fodor A. (41.). Jó: Baráth B., Prosser, Gazdag D., illetve Fodor A., Hegedűs T., Mboussi, Milovac.

Simon Miklós: – A játék képe alapján akár fordított eredmény is születhetett volna, a Kisvárda a nagyobb rutinja révén kerekedett fölénk. Gratulálok a vendégcsapat győzelméhez!

Kocsis János vezetőedző: – Megerősített hazai csapat, korai kezdési időpont és gyenge minőségű pálya fogadott bennünket. E nehezítő körülményeken sikerült felülemelkednünk, és kapu előtti jobb koncentrációval hamarabb is pontot tehettünk volna a mérkőzés végére. Ennek ellenére a győzelmünk mindenképpen megérdemelt.

A Nyírbátori FC–Putnok FC mérkőzés 17.30-kor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!