Halhatatlan férfi klasszikus

2019.05.29. 18:58

Örök klasszikusok

A legtöbbünk ezt a fogalmat filmhez vagy a zenéhez társítja. Nem is gondolnánk, hogy ugyanez vonatkozik a férfiak vagy nők néhány ruhadarabjára is.

Egyikük a férfi ing. Gyakori viselet, sok kell belőle. Valószínűleg nem találnánk olyan férfit, akinek ne lenne legalább egy mindennapi és egy alkalmi ing beakasztva a szekrényben. Minden ruhadarab írja a saját történelmét, néhány rövidebb ideig tündököl, néhány a mai napig is kedvelt viselet és valószínű, hogy a utókor számára is az marad. Férfiak esetében az ingek határozottan a mindörökké kategóriába sorolhatók. Különbségek a múlttól a jelenig mindössze a fejlődésben mutatkozik meg. Változott a férfi ingek anyaga, alakja és stílusa is, bővült a választható színek skálája. De még nincs vége! Kíváncsi lennék egy jövőbeni férfi ignre, mondjuk úgy száz év múlva.

Férfi ing múlt és jelen

Ami a múltban nem volt lehetőség arra, hogy egy férfi akár egy egyszerű pólóban is elegáns lehessen. A nagyapáink és apáink nem fektettek erre ekkora hangsúlyt. Az ing a szekrény kötelező felszerelése volt és a leginkább kivételes események ruhadarabjának számított, gondolok itt – családi ünnepségekre, üzleti találkozókra, esküvőkre vagy temetésre. Azonban a mai férfiak egyre inkább azonosulnak egy ing viselésével, akár naponta is. Ha Ön is ezek közé a férfiak közé tartozik, akkor ismernie kell néhány alapvető szabályt. Viseljen modern férfi ingeket, így nem hibázhat. Az ing kiválasztásában a legfontosabb elem a megfelelő vágás. Egy szerencsés fickó, egy karcsú testalkattal, egyértelműen a Slim Fit ingeket célozza meg. Ha Ön egy zömökebb test „tulajdonosa”, inkább válasszon egy klasszikus pólót. De amennyiben a választása mégis az ingre esik, ne feledje, hogy néha egész nap azt az egy ruhadarabot kell viselnie így nagyon fontos, hogy kényelmesen érezze magát abban.

Otthoni kényelem és sportolás

Valószínűleg mindenki egyetért azzal, hogy a tréningruhák a legkényelmesebbek világon. A férfiak, nők és gyermekek egyaránt viselik őket. A tréningruha felsők nem szorítanak, kellemesek a testnek, az ember nem izzad, könnyen felöltheti és levetheti legyen szó sportról vagy lustálkodásról. A tréning nadrágok évről évre tetszetősebbek. A férfipulóverek nagyon népszerűek, és ha az ember fia tehetné, biztosan gyakrabban öltenék fel magára őket. Ma a sportruházat egyértelmű felszerelés egy sportoló számára, és a fiatalok ezt magukévá teszik a mindennapokban is. Mindannyian szeretjük a tréningnadrágokat, stílusunkat is kifejezhetjük velük. Viseljük otthonukban, sportolás közben, a természetben vagy baráti laza összejövetelek alkalmával, ezért nem hiányozhat egy modern ember a szekrényből sem.

(hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában