A kislétai nő virágokat húzgált ki a parkban, majd kihajított egy asztalt az ablakon – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

A kislétai nő virágokat húzgált ki a parkban, majd kihajított egy asztalt az ablakon – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Illusztráció: getty images
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. július 19-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság rongálás szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 40 éves kislétai lakos ellen. A nő 2016. július 19-én egy kislétai intézmény előtti parkosított területről virágokat húzgált ki, majd a szemben lévő önkormányzati lakásból egy asztalt dobott ki az udvarra, ami összetört. A rendőrök a bejelentést követően a nőt előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 47 éves nagycserkeszi lakos ellen. A nő 2016. július 16-án egy nyíregyházi presszóban együtt italozott egy 76 éves férfival, akinek kihasználva későbbi alvó állapotát eltulajdonította a készpénzét. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt 2016. július 19-én elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozóhatóság a további eljárást a gyanúsított őrizetbe vétele mellett folytatja.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 35 éves és egy 36 éves nyírmadai lakos ellen. A férfiak 2016. július 19-én egy Vaja külterületén lévő gyümölcsösből barackot tulajdonítottak el. Az egyenruhások az elkövetőket előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés