A Kisvárdai Járásbíróság már a következő tárlatot szervezi

A Kisvárdai Járásbíróság már a következő tárlatot szervezi
Kisvárda – A Kisvárdai Várszínház és Művészetek Házában 2019. március 28-án délután 16 órától tartották a XXVI. Tavaszi Tárlat megnyitóját, melyen 39 Kisvárda régiójához tartozó és határon túli művész mutatkozott be 77 különböző technikával készült alkotással. A rendezvényen a Kisvárdai Járásbíróság képviselői is részt vettek.

A kiállítás – mely 2019. április 30-ig tekinthető meg – a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza, a Rétközi Múzeum és Baráti Köre, valamint az Első Kisvárdai Képzőművészeti Műhely szervezésében jött létre, és több évtizedes hagyományokra tekint vissza. A megjelenteket Maklári Balázs alpolgármester köszöntötte, ünnepi beszédet mondott Szeifried Zoltán festő- és grafikus művész, a Magyar Kultúra Lovagja, aki kiemelte: „A művészet a modern világban is érték, gyógyír a globális bajokra és segíti az egyén boldogulását”.

A megnyitót követőn a járásbíróság elnöke a szervezőkkel megállapodott abban, hogy 2019. májusában a bíróság befogadja a tárlatot a „Nyitott Bíróság” program keretében.

– Sterné dr. Deák Andrea, sajtószóvivő –
hirdetés