A kocsmatulajdonossal akart verekedni a demecseri férfi – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

A kocsmatulajdonossal akart verekedni a demecseri férfi  – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Illusztráció: getty images
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 19-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 34 éves helyi lakos ellen. A férfi 2016. június 19-én egy demecseri sörözőben kiabált, majd a tulajdonost verekedésre hívta, melyet a kiérkező rendőrök többszöri felszólítása ellenére sem hagyott abba. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2016. június 19-én Baktalórántházán elfogták P. B. 34 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság pénzhamisítás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások a férfit előállították és őrizetbe vették.

Rongálás szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság egy 25 éves nyírmadai férfit, aki 2016. június 19-én Nyírmada belterületén kitört egy díszfát.

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2016. június 19-én Tiszakerecsenyben igazoltattak egy traktorral közlekedő 19 éves helyi férfit. Az intézkedés alatt kiderült, hogy a sofőrt a járművezetéstől jogerősen eltiltották. A rendőrök a férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés