A köd az úr Kisvárdán

Akt.:
A köd az úr Kisvárdán
© Fotó: Bodnár Tibor
Kisvárda – Még nem kezdődött el az Újpest elleni bajnoki.

Hatalmas a köd a kisvárdai stadionban. Emiatt nem kezdetődött el a Kisvárda Master Good-Újpest élvonalbeli focimeccs. Az is lehet, hogy elmarad…

Még nem döntöttek Kisvárdán

Németh Ádám játékvezető és segítői bejárták a pályát, majd hosszasan konzultáltak a szövetségi ellenőrrel vezetőkkel, de még nem döntöttek.

A csapatok az öltözőben….

Melegítenek a játékosok

Változás. A játékvezetők bementek az öltözőbe, előtt a sípos az órájára mutogatott. A játékosok viszont kifutottak melegíteni…

Mégis fociznak?

Információink szerint a felek szeretnének meccset, ezért 17.40-re tűzték ki a kezdést. Már amennyiben a köd engedi…

Kezdésre készen

A játékosok bevonultak az öltözőbe, úgy néz ki lesz meccs, amelyet így gyulaházi focicsapat tagjai a helyszínen nézhetnek meg.

Van meccs

És elkezdődött. Igaz sok mindent nem látni a tévéközvetítés alapján.

Vezet a Várda!

31. perc: Protics indult meg a bal oldalon középre passzolt, Milevszki visszagurította a labdát, amelyet a jókor érkező Lucas tizenhat méterről a kapuba bombázott, 1-0

Biztos szép gól volt:

A szünetre már döntetlen

41. perc: Sajnos egyenlített az Újpest, Beridze jobb oldali szabadrúgást a hosszúról visszafejelték Novotny elé, aki 2 méterről nem hibázott, 1-1.

Éles szemű olvasóink megnézhetik az Újpest első gólját.

Fordult a kocka

50. perc: Beridze jobb oldali szögletét az ötös bal sarkánál Risztevszki elől menteni igyekvő csereként beállt Izing saját kapujába rúgja, 1–2!

Eldőlni látszik

72. perc: Szép vendégakció végén Burekovic balról pontosan tekert középre, Novothny pedig hat méterről fejelt a hosszú sarokba, 1-3.

Novothny már háromnál tart

86. perc: Majd ugyanaz mint előbb, Burkovics szintén balról, de most laposan centerezett, Novothny pedig négy méterről paszsolt a bal sarokba, 1-4.
hirdetés