A kondival minden rendben van Várdán

A kondival minden rendben van Várdán
A kondival minden rendben van Várdán - © Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda – A héten három edzőmeccset is játszik az NB II-es bajnoki rajtra készülő focicsapat.

Ugyan a hétvégi edzőmeccseken kikapott a Kisvárda Master Good focicsapata, ám ennek ellenére eredményes hetet zártak a második vonalbeli együttes tagjai.
– Fizikálisan rendben van a csapat, ezt a hétfői, mérések is megerősítették. Néhány játékosunk még az elvártnál is jobb fizika állapotban van, igaz vannak, akiknek még van elmaradása, de ők később csatlakoztak a kerethez- summázta az elmúlt napokat Révész Attila, a Kisvárda Master Good szakmai igazgatója.

Frissítés dinamika fokozás

– A rajtig hátralévő két hétnek elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy minden szempontból teljesen felkészülten várjuk az első bajnokit. Az elkövetkezendő tréningeken már a dinamika fokozása, a frissítés és a taktikai gyakorlások kerülnek előtérbe. Ezen a héten három edzőmeccset is játszunk, szerdán Soroksárra utazunk, szombaton Szlovákiába, vasárnap pedig a két előző mérkőzésen kevesebb szerepet kapók a Baktalórántháza ellen bizonyíthatnak – így Révész Attila.

A szakvezető azt is elárulta, hogy a rutinos Rajczi Péter bemutatkozásakor, a debreceni meccsen megsérült, ezért hiányzott a hétvégi találkozókról. Remélhetőleg ő és a többiek is százszázalékos állapotban kezdhetik a pontvadászatot.

KM-MLTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés