A korábbi malőrt feledtetné a Gyulaj

Akt.:
Csenger, Nyírgyulaj – Rangadót vesztett az új játékost bevető Csenger.


A Nyírgyulaj élvonalbeli futsalcsapata tovább rohamozhatja az élcsoportot. A pillanatnyilag hatodik helyen posztoló nyírségiek a hétfői (kezdés: 18 óra), tizenharmadik fordulóra rendelt hazai fellépésükön a tabellán éppen előttük tanyázó Veszprém legyűrésével nem csupán előznének – még közelebb férkőzhetnek a közvetlen elithez. Erre esély kínálkozik, mert bár a legutóbbi körben a címvédő Győri ETO ellen balszerencsés módon elbukott a Lovas-legénység, az elmúlt évet speciel zsinórban három győzelemmel zárta. Igaz, az őszi „odavágón” 6–1-re kikapott a bakonyi városban, mindazonáltal ez a malőr remélhetőleg most nem ismétlődik meg.

Új játékossal, a nagypályán a Vásárosnaményt erősítő Fejes Jánossal soraiban lépett pályára a Csenger NB II-es együttese a Rubeola Csömör otthonában. Ugyanakkor az élcsoport masszív tagjainak rangadójáról két szatmári frontember, a sérült Juhász Norbert, illetve a beteg Gaál Krisztián hiányzott. A vendégek egy hiba miatt kerültek hátrányba, majd még a szünet előtt szögletből kapott gól miatt tovább hízott a különbség. A 36. percben eladott labda után harmadszor is kapituláltak, így hiába küzdöttek derekasan, a jobb helyzetkihasználás döntött a házigazda javára. Szilágyi Sándor legénysége az ötödik pozicíból várja a folytatást.

KM-KT

Futsal: NB II.
Keleti csoport, 16. forduló

Rubeola-Csömör–Csenger Futsal 3–0 (2–0)

Csömör, 250 néző, v.: Deme R., Apkó T.

Csenger: Juhász S. – Pankotai I., Pálfi I., Balogh Á., Bodó R. Csere: Szabó J. (kapus), Bálint L., fejes J., Mándi L., Rigó A., Osváth S., Szilágyi L. Edző: Szilágyi Sándor.

Címkék: , ,hirdetés