A kormányablak busza is kivonul a fehérgyarmati vigasságra

Helybe jön az ügyintézés lehetősége
Helybe jön az ügyintézés lehetősége - © Fotó: Facebook
Fehérgyarmat – Tegnap este 20 órától eldördült a képzeletbeli startpisztoly, és az Alvin és a mókusok zenekar koncertjével elkezdődött a XVI. Gyarmati Vigasságok elnevezésű kétnapos rendezvény Fehérgyarmaton.

Ilyenkor Fehérgyarmat rendje is „felborul” egy kicsit. A rendezvény miatt ezúttal is lezárták a 4127-es számú összekötő út Bessenyei utca és Ady Endre utcai szakaszát, mégpedig már szerdától. Az errefelé haladóknak egy kis kerülőre kell számítaniuk egészen hétfő délután 16 óráig. Az útlezárás és a területfoglalás miatt bizonyos autóbusz-járatok útvonala is megváltozik, így a Kisar és Nábrád felől a gyarmati autóbuszállásra közlekedő járatok a Kisgyarmati, a Damjanich, a Kölcsey Ferenc és a Móricz Zsigmond utcákban állnak meg a városban, s nem érintik a Kórház megállót.

A rendezvény teljes körű kiszolgálása érdekében a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal is készül, mégpedig oly módon, hogy a mai napon 10 és 15 óra között a vigasságok programjának részeként a résztvevők igénybe vehetik a mobil kormányablak busz szolgáltatásait a Kossuth Parkban.

KM
hirdetés