A labda megint kifelé pattant a Nyírgyulajnak

A labda megint kifelé pattant a Nyírgyulajnak
© Illusztráció: KM-archív
Csenger, Nyírgyulaj – Péntek éjszaka döntetlent játszott a Nyírgyulaj, a Csenger letáborozhat az élen.


Nem megy. Mármint a gólgyártás a Nyírgyulaj élvonalbeli futsalcsapatának. Holott a Lovas-legénység játékát nem érheti különösebb kifogás, helyzetek garmadát dolgozza ki – csak éppen módszeresen elpuskázza. Zalaegerszegen, miként a péntek éjszakai Ferencváros elleni szintén idegenbeli fellépésen egy-egy „dugót” rámoltak be a nyírségiek. Ez előbb kevésnek bizonyult, a zalaiak otthonában 4–1-re kikaptak, utóbb legalább nem maradtak pont nélkül. Más kérdés, hogy a Fradival szemben elért döntetlen.

– Hiányérzetem van, nem is kicsi – taglalta a történteket Lovas Norbert, a Nyírgyulaj játékos-edzője. – Sokkal közelebb álltunk a győzelemhez, még az utolsó másodpercben is akadt egy ordító helyzetünk a Fradi otthonában, sajnos, a labda megint kifelé pattant… Nyerhető meccs volt, ami azért bosszantó, mert ugyanez vonatkozott a zalaegerszegi mérkőzésre is. Ha azt nézzük, hogy nyolcvan perc alatt két gólt szereztünk, ebben a sportágban így nehéz eredményesen szerepelni. Holott jól játszunk, csak a befejezéseknél nem koncentrálunk megfelelően
Az már csak hab a tortán, hogy a gyulaji különítmény hajnal háromkor esett haza, amelynek tagjai közül szombaton többen a Mándok elleni megyei első osztályú futballmeccsen is pályára lépett.

A Csenger NB II-es együttese a szokásokhoz híven, hétfőn este, ugyancsak meglehetősen későn (20.45) Gödöllőn mutatja meg magát. Az élen nyomuló szatmáriak még nem hibáztak, miközben a házigazdák mindhárom eddigi találkozójukat elbukták. Azaz, jó esély kínálkozik arra, hogy a negyedik fordulót követően is a Szilágyi-brigád tündököljön a tabella tetején.

KM-KT

Futsal: NB I.
4. forduló

FTC-Futsal–Nyírgyulaj KSE 1–1 (1–0)

Sport11 csarnok, 50 néző, v.: Czene, Futó.

Nyírgyulaj: Pallai G. – Lovas N., Sánta J., Siska G., Nagy I. Csere: Szép T., Varga D., Faragó L., Szabó Á., Orosz D., Gömze A., Opre R., Pálvölgyi B. Játékos-edző: Lovas Norbert.
Gól: Birinyi B., illetve Siska G.

További eredmények: Dunaferr–Rába ETO 3–9, Berettyóújfalu–Aramis 4–4.
hirdetés