Nyíregyháza hírei

2014.05.14. 11:48

Egy szárnyait bontogató ifjú énekes

Nyíregyháza - Varga Zsolt Zsubi gyermekkora óta a színpadra vágyott.

Nyíregyháza - Varga Zsolt Zsubi gyermekkora óta a színpadra vágyott. Él Nyíregyházán egy húszéves fiú, akiről mostanában egyre gyakrabban cikkeznek a könnyűzenei oldalak, s akinek legutóbbi dalát több mint kétezren nézték már meg a legnépszerűbb videómegosztó portálon. Varga Zsolt – vagy ahogy a legtöbben ismerik – Zsubi bár még fiatal, tehetségére felfigyelt a szélesebb közönség is, főkét a gyengébbik nem tagjai, így nem csoda, ha róla olvasva olyan jelzők bukkannak fel a sorok között, mint a szabolcsi szívtipró, az ifjú Don Juan vagy a nők kedvence.

– Nem tudom, miért neveznek így – szögezte le nevetve Zsubi, s gyorsan hozzátette: talán azért, mert romantikus dalaimmal gyakran elérek a hölgyek szívéig.

Bele a mélyvízbe

– Nyírmadán nőttem fel, hétvégenként oda is megyek haza a koliból. Nagyon eleven kisgyerek voltam, mindig azon törtem a fejem, milyen rosszaságot csináljak, hogy felfigyeljenek rám. Óvodás koromban például a májkrémes kenyeret csak úgy tudtam megenni, ha fordítva rakták elém, hogy ne lássam rajta a barna krémet. Persze ma már az egyik kedvenc reggelim! – mesélt a gyermekkoráról a fiú, aki már az általános iskolában belépett a hangok birodalmába, ahonnan mostanra erővel sem lehetne kivetni.

További részletek a KELET.HU-n és a Kelet-Magyarországban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!