A legforróbb ruhák a legforróbb partikra

A legforróbb ruhák a legforróbb partikra
Nemsokára indul a téli buliszezon, amelynek segítségével könnyedén átvészelhetjük a telet. A meghitt karácsonyozás után érdemes az évet egy önfeledt szilveszteri partival zárni. Ne feledjük, a babona szerint olyan lesz az új évünk, ahogy az óévet zárjuk! Aztán pedig már csak pár hét, és indul a farsangi bulik szezonja.

Szilveszterkor mindent bedobhatunk

Hagyományosan vízkereszttől, január 6-tól hamvazószerdáig (ami jövőre február 14-e lesz) lehet farsangolni. Hamarosan akár egy sor buliban is részt vehetünk, hogy a szürke év eleji hónapokat feldobjuk. Az évvégi céges partikról nem is beszélve, amelyek sokak számára az év csúcspontját jelentik. Azért arra érdemes odafigyelni, a barátaink közt ‘lazuljunk le’ inkább, és ne a munkatársaink illetve főnökünk társaságában.

Van, aki stílusosan szereti az óévet búcsúztatni, és elsősorban csinos és nőies akar lenni a partikban. Van, aki a feltűnést és az extremitást választja. Egy szilveszteri buliban nyugodtan fel lehet venni a legdögösebb felszerelést is – persze függően attól, hová vagyunk hivatalosak.

Válasszunk aszerint, mennyire szeretnénk különlegesek lenni, illetve döntő az is, mit fogunk az este során csinálni. Ha lóversenypályán drukkolunk az év utolsó estéjén, egy szempont van, a hideg elleni védekezés. Ha táncos buliba megyünk, olyan ruhát viseljünk, ami nem akadályoz a mozgásban. Legyen a ruhánk például ujj nélküli, és kerüljük az olyan félvállas vagy kivágott megoldásokat, amelyeket percenként meg kell igazítani.

Egy túl szűk szoknyában sem lehet fesztelenül táncolni, jobb megoldás lehet akár egy alkalmi nadrág. Egy laza buliba nagyon dögös lehet egy oldalt magasan felvágott szoknya, amely akármilyen szűk, a táncparketten tölthetjük benne az éjszakát. Emellett kitűnő ötlet összeöltözni a párunkkal, ezzel biztosan nagy sikert aratunk.

Irány a tollasbál

Az idei divatszezon tulajdonképpen nagyon kedvez mindenkinek: a jelenlegi trendek lehetővé teszik, hogy feminin, vagy különleges ruhákban tündökölhessünk.

Az összes tervező tobzódott a bemutatókon a tollakban. Balenciagánál a modellek tetőtől talpig tollba voltak burkolva. De vannak szolidabb megoldások is, a cipőn, a karkötőn is elhelyezhetünk pár tollat. Ez a díszítőelem megjelenésében egy álom, a mosását felejtsük el.

A csillámlás is hatalmas divat most, akár tetőtől talpig ragyoghatunk. A csillámporba mártott bokacsizmáknak, cipőknek valljuk be, nagyon nehéz ellenállni.

A glitteres divathullámmal érdemes csínján bánni, mert ez nagyon feltűnővé tesz. Kivéve, ha a szilveszteri partira öltözünk, mert ha valahová, akkor oda igazán illik, hogy olyan feltűnőek legyünk, mint egy diszkógömb. Ha kicsit elegánsabbra szeretnénk venni a megjelenésünket, a csillámló arany és a fekete párosítása remek megoldás.

– PR cikk –
hirdetés