Nyíregyháza hírei

2013.01.07. 15:35

Totálkárosra tört a kerítésbontó Suzuki Mandabokorban

Nyíregyháza - Egy embert vitt kórházba a mentő hétfő délután Mandabokorból, miután autójával egy villanyoszlopot döntött ki, majd egy kerítést bontott.

Nyíregyháza - Egy embert vitt kórházba a mentő hétfő délután Mandabokorból, miután autójával egy villanyoszlopot döntött ki, majd egy kerítést bontott.Az elsődleges információ szerint a Kálmánházi út irányából tartott egy Suzuki hétfő délután Mandabokor III. felé. A gépkocsi a nem túl jó minőségű de egyenes vonalvezetésű úton tisztázatlan okból meredeken jobbra tért, ahol egy padkán álló villanyoszlopot döntött ki, majd a mellette lévő porta kerítését döntötte ki, onnan visszapattant az útra, ahol menetiránnyal szemben állt meg.

A totálkárosra tört autóban egy személy ült, őt a mentők kórházba vitték. A műszaki mentéshez riasztották a Katasztrófavédelem tűzoltóit. A kidöntött villanyoszlop miatt a településrészen megszűnt az áramszolgáltatás. A rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítása érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!