A legfurcsább és legviccesebb kommentek a pornóoldalakon

Akt.:
A legfurcsább és legviccesebb kommentek a pornóoldalakon
Úgy elszaporodtak a képtelen kommentek a felnőtt oldalakon, hogy már csak azért is érdemes járni oda.

Egy kommentelő például nagyon szemfüles volt – profi madármegfigyelő lévén rögtön kiszúrta, hogy ez a hölgy úgy indult neki a madárlesnek, hogy még csak távcsövet sem vitt magával.

pr1

Valaki pedig rögtön kiszúrta, hogy az izmos, csábos doki bácsi úgy hallgatja meg a szexi lány szívét, hogy még csak a fülébe se veszi a sztetoszkópot.

pr2

Egy foci rajongónak pedig nagyon nem tetszett, ahogy a szexi lány focisták álltak hozzá az edzéshez. Egyáltalán nem volt szakmailag hiteles ez az egész!

pr3

“Ó, ember, én ezt a lányt olyan kemény ki tudnám ábrándítani.”
Legalább őszinte.

pr4

Valaki pedig felismerte az oroszlánkirály zenéjét a pornó alatt.

pr6

Egy nézőnek pedig az ágy tetszett meg a filmből… Meg is akarja venni!

pr7

De még mindig inkább képben van, mint az, aki egy pornóoldalon próbálja kideríteni, hogyan telepítse a minecraft kiegészítőket.

pr8

Igazából már az is jó kérdés, valaki miért V. Piusz Pápa nevében és képével kommentel egy pornóoldalon, no de hogy miért itt próbálja kideríteni, hogy a romlott banánt lehet-e még használni sütésre – az a legjobb kérdés.

pius

Éééés… Már megint minecraft…

minecr

És még több recept. A pornóoldal kezd átváltozni a gyakori kérdésekké…

prn10

Valaki meg totál kiakadt azon, hogy  a filmben szereplő férfi csak keveset ejakulált. Csak azért regisztrált, hogy kommentelhessen, és leírja: még életében nem sértette meg így egy pornófilm…

porn2

Forrás: collegehumor.com

Címkék: ,hirdetés