A legjobb 13 őszi dal, ami segít elviselni a rossz időt

Akt.:
Fotó: sinmordaza.com
Fotó: sinmordaza.com
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Ezek a dalok garantáltan segítenek enyhíteni a nyár elmúlása felett érzett szomorúságunkat.

Újra itt az ősz, a nyarak egyre gyorsabban múlnak el, szinte úgy érezzük, hogy évről évre rövidebbek.
A közelgő tél mélabússá, depresszióssá teheti az embert, de azért mégsem olyan rossz ez az évszak – a fák színes falevelei gyönyörűek, itt a szezonja a sütőtökös ételeknek, a meleg sálaknak és a Halloween-i bolondozásnak.

Mindezekhez háttérzene illik, és hogy könnyebb legyen a nyárutó, az upvenue.com összegyűjtött egy lejátszási listát ehhez.
Elég nehéz olyan dalokat találni, amik kizárólag erről az évszakról szólnak, és valóban remek nóták is. Inkább a tél érkezéséről, a nyár elmúlásáról és az ehhez hasonló érzésekről szólnak a dalszövegek, mintsem konkrétan az őszről.
Akár így, akár úgy, ezek fantasztikus dalok, van köztük vidámabb és melankolikusabb is, kinek-kinek hangulatához illően. Mindenesetre biztos, hogy kiváltanak belőlünk érzéseket a hűvösödő évszakkal kapcsolatban. Lássuk őket!

Aerosmith – Season of Wither


The White Stripes – We Are Going To Be Friends


Frank Sinatra – September Song


Tom Waits – November


Lake of Tears – So Fell Autumn Rain


Earth, Wind & Fire – September


Ella Fitzgerald & Louis Armstrong – Autumn in New York


The Cure – Last Days of Summer


Ed Sheeran – Autumn Leaves


Neil Young – Harvest Moon


Green Day – Wake Me Up When September Ends


Billy Talent – Fallen Leaves


Guns N’ Roses – November Rain


Forrás és a teljes lista: upvenue.com


Forrás: YouTube / Halott Pénz
A Hajtól Szívig éppen letarolja a YouTube-ot: jelenleg ez a legfelkapottabb videó Magyarországon. Új dalt és klipet adott ki október 4-én a Halott Pénz. Marsalkó Dávidék ezúttal a fák közé, egész pontosan a Budakeszi Arborétumba mentek videózni. Az anyagban ennek ellenére nem csak a zöld szín dom...
hirdetés