A legkisebb horgoktól a legújabb csónakokig

Akt.:
Egyik évben sem könnyű a választás
Egyik évben sem könnyű a választás - © Archív fotó: M. Magyar László
Budapest, Nyíregyháza – A horgászok és vadászok számára igazi kincsesbánya a Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítás (FeHoVa), amelyet az idén február 15. és 18. között rendeznek meg Budapesten.

Románia a díszvendég

A legkisebb horogtól a legújabb motorcsónakig mindent megtalálnak ott az érdeklődők – a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek egyik legnagyobb találkozójának ad otthont a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont.

A látogatók már megszokhatták, hogy különböző kiállítások és bemutatók színesítik a programot. Az idén például a vendégek láthatják „Álmaim vadászháza” címmel Széchenyi Zsigmond jóbarátjának, Windisch-Grätz hercegnek a világon egyedülálló trófeagyűjteményét, amelyet a magyar államnak adományozott, de megismerkedhetnek az érdeklődők Vajdahunyad várának titkaival, vagyis az ottani múzeum rejtett kincseivel is. Az idei díszvendég Románia lesz. A szomszédos ország bemutatja vadász- és kiránduló területeit, díjnyertes trófeáit, büszkeségeit, vendégcsalogató ajánlatait.

Kapitális harcsa

A vizek különleges világát óriás halakkal varázsolják a szervezők a kiállítás területére, ugyanis a hatalmas akváriumban a 25 éves kapitális harcsa mellett hatalmas pontyok is várják a látogatókat.

– KM –
hirdetés