Karambol

2020.03.03. 11:55

Súlyos baleset Kékcse közelében

Két autó karambolozott egymással Kékcse határában.

Fotó: Vámos György

A Rutin applikáció szerint mintegy 2 órás útzár van érvényben egy közlekedési baleset miatt Kékcse közelében. A nem hivatalos értesülés szerint egy Opel sodródhatott át a felezővonalon és úgy ütközött egy másik gépkocsival a felüljárón. Az ütközés ereje az Opelt feltolta a szalagkorlátra. A balesetben többen megsérülhettek, egy személyt az összeroncsolódott Opelből a helyszínre elsőként érkezők próbáltak kimenteni, majd a kiérkező tűzoltók fejezték be feszítő vágóval. A helyszínt a vizsgálat idejére a polgárőrök biztosítják. Aki teheti Ajaknál vagy Szabolcsveresmartnál kerüljön.

Fotó: Vámos György

A katasztrófavédelem közleménye:

A tűzoltók feszítővágóval avatkoztak be.

Két személyautó karambolozott a 381-es úton, Kékcse határában. A balesethez a kisvárdai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a járművéből. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Frissítés:

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában