A legtöbben barátaikkal szeretik tölteni a szabadidejüket

Kádár Kinga
Kádár Kinga
Nyíregyháza – Számomra a szórakozás lehet egy délutáni biliárdozás vagy mozi a párommal, esetleg a barátaimmal, de lehet az egy hosszú séta vagy éppen egy esti buli is. A lényeg, hogy kikapcsolódjak, és azokkal legyek együtt, akik számomra a legfontosabbak – árulta el lapunk érdeklődésére Kádár Kinga.

Tóth Richárd kikapcsolódásként lemegy a barátaival focizni vagy kosárlabdázni, rossz időben pedig filmezni vagy bowlingozni szeret.
Tóth Richárd

Kovács Emesének a munka és a tanulás mellett kevés ideje jut a kikapcsolódásra, de amikor teheti, akkor szívesen meglátogatja Nyíregyháza turisztikai látványosságait.

Kovács Emese

– Ha egy mód és lehetőség van rá, pecázni megyek vagy röplabdázni. Utóbbit már nemcsak hobbiként, hanem versenyszinten is űzöm – mondta Szikszai Dániel.

Szikszai Dániel

Várhalmi Alexandra a barátaival szeret kirándulni, de már az is kikapcsolódás számára, ha elmennek fagyizni, állatkertbe, a barátnőivel vásárolni, vagy éppen havonta egyszer bulizni.

Várhalmi Alexandra

– Számomra az az igazi szórakozás, ha a barátaimmal sütögetünk – egy kis italozással egybekötve. Néha egy-egy szórakozóhelyekre is eljutunk, de egyre ritkábban, ahogy telnek az évek – válaszolta a nyíregyházi Reszegi Csaba.

Reszegi Csaba

KM-MA
hirdetés