A legtöbben ódzkodnak a netes vásárlástól

A legtöbben ódzkodnak a netes vásárlástól
Nyíregyháza – Ádám Kitti elárulta, nem szokott neten rendelni, ugyanis nem bízik az efféle oldalakban. – Az öcsém már rendelt, neki bevált – közölte.

Ignácz András a másik oldalt képviseli. – Már három cipőhöz is hozzájutottam ezzel a módszerrel. Nekem korábban nem jött össze, hogy az ízlésemnek megfelelő cipőt találjak a boltban, ezért választottam a világhálót. Nagyobb volt a választék, és még az sem zavart, hogy nem lehetett felpróbálni. Azt kaptam, amire számítottam – állította.

Ignácz András

Kondorné Varga Tünde két helyről is rendelt kedvére való terméket. – A kedvenc ruháimat az internetnek köszönhetem. A méret, a szín és az anyag is megfelelt – jegyezte meg.

Kondorné Varga Tünde

Kondor Nikolettnek nincs ilyen jellegű tapasztalata, ezzel együtt ódzkodik a netes vásárlástól. – Nem próbáltam még, de nem is fogom. Bizalmatlan vagyok, mert szerintem elronthatják a méretet.

Kondor Nikolett

Pintér Attila családjában nagy hagyománya van a rendelésnek. – Én időnként, a párom többnyire él a lehetőséggel, így jutottunk már például kerékpáralkatrészhez, tévéhez, tablethez – említette.

Pintér Attila

Pozsonyi Boglárka egyszer rendelt egy cipőt, de mivel sérült volt a sarka, visszaküldte. – Visszautalták az árát, ezzel le is zártam a történetet.

Pozsonyi Boglárka

KM
hirdetés