A Loki francia csatára két gólt rúgott, a bajnoki cím felé robog a Lokomotív

A Loki francia csatára két gólt rúgott, a bajnoki cím felé robog a Lokomotív
Labdarúgás –  Keleti klasszikus várt a DVSC-Teva együttesére az OTP Bank Liga 26. fordulójában, az éllovas hajdúságiak a Diósgyőr otthonában léptek pályára. A két város közötti viszonylagos közelség és a mérkőzés rangadó mivolta sok nézőt csalogatott ki a stadionba: több mint nyolcezer néző foglalt helyet a lelátókon.

A meccs favoritjának a Loki számított, de a DVTK négymeccses nyeretlenségi szériája azt sejtette, hogy vérszomjas házigazdákra számíthatnak Máté Péterék. A motivációval persze a debrecenieknél sem volt gond, a Győri ETO ott liheg a Loki nyakán, csupán két ponttal lemaradva mögötte.Jobban kezdett a Debrecen, Szakályék rögtön tudatosították a vendéglátókban, hogy három pontért érkeztek Miskolcra.

Az első helyzet is a DVSC előtt adódott, Yannick szöglete után Szakály fejelt alig mellé, közelről. A szünet előtt följött a Diósgyőr, de komolyabb helyzete nem alakult ki, így maradt a félidő végén a 0-0-ás döntetlen.

Coulibaly-show

Remekül indult a második félidő, a vendégek gólkirályjelöltje, Adamo Coulibaly harcolt ki egy tizenegyest, amit biztos lábbal értékesített. Tombolt a Loki-tábor, a gól meghozta a kedvüket. Nem kellett aggódniuk a vendégeknek, mert bár felzárkózni látszott a DVTK, mégis a Loki szerzett újabb gólt. Coulibaly lefordult védőjéről és jobbal iszonyatos nagy gólt ragasztott a léc alá!

Ezzel a Loki hozta, ami rá volt bízva, csak reménykedhetett, hogy az ETO botlik Kecskeméten.

 

OTP Bank Liga, 26. forduló

Diósgyőr DVSC-Teva 0-2 (0-0)

Diósgyőr, 9000 néző. Vezette: Szilasi (Lémon, Takács)

DVTK: Tajti – Vági, Rakovics, Gal (Nagy T. 14.),Frizoni – Takács, Abdouraman – Tisza (Gallardo 75.), Fernando, Luque – Bacsa (Seydi 61.)

DVSC: Verpecz – Nagy Z., Máté, Mészáros, Nikolov – Bódi (Ramos 84.), Varga J., Szakály, Yannick (Farkas 67.) – Kulcsár (Meyé 60.), Coulibaly

Gól: Coulibaly (11-esből, 56.), Coulibaly (80.)

Sárga lap: Nagy Z. (18.), Fernando (26.), Nikolov (27.), Nagy T. (56.), Varga J. (63.), Farkas (69.)

Címkék: , , ,


További hírek a haon-sportoldal kategóriából

Sporthírek


hirdetés