A Loki győzött a kövesdi felkészülési mérkőzésen

Akt.:
A Loki győzött a kövesdi felkészülési mérkőzésen
© Fotó: Kovács Péter, archív
Debrecen – A Loki szerda délután a szintén élvonalbeli Mezőkövesd otthonában lépett pályára edzőmérkőzésen.

Gyors találattal indult a találkozó, Cseri révén hamar megszerezték a vezetést a hazaiak. A hátralévő időben több lehetőségük is volt a vendégeknek, előbb Cikos, majd nem sokkal később Bényei is betalálhatott volna.

A második hatvan percben több nagy helyzete is volt a DVSC-nek, és ezt követően azonban már összejött az egyenlítő találat, Takács passza után Könyves cselezte ki a kövesdi védőt, majd lőtt a kapuba. Nem sokkal később Jovanovic tökéletes passza után Könyves fektette el Dombót, és gurított az üres kapuba.

Nem sokat váratott magára a harmadik debreceni találat sem, Szabó Árpád szép egyéni akció után passzolt Takácshoz, aki kilőtte a bal alsó sarkot. Az utolsó percekben büntetőhöz jutottak a hazaiak: Tóth Bence a jobb alsóba lőtt, szorossá téve ezzel az összecsapást. Arról viszont, hogy ez ne így legyen, Nagy Kevin tett, aki egy perccel később éles szögből szerzett gólt.

A DVSC így Könyves duplájával, illetve Takács és Nagy Kevin góljával 4-2-re nyert a Mezőkövesden.

HBN


Fotó: Derencsényi István
Debrecen - Mint ismert, a DVSC az NB II-ben szereplő Vasas együttesét kapta a Magyar Kupa 8. fordulójában. A Magyar Labdarúgó Szövetség most kitűzte a pontos kezdési időpontokat, amelyből kiderül, hogy együttesünk december 4-én, kedden 20 órától lép pályára a Szusza Ferenc Stadionban - olvasható a d...

Herczeg András
Debrecen - A Loki gyenge teljesítményt nyújtott Diósgyőrben, ezt a vezetőedző, Herczeg András is így látja. Nem tudta megismételni az utóbbi fordulókban mutatott játékát a DVSC múlt szombaton Diósgyőrben, éppen ezért nem is születhetett más eredmény, mint DVTK-győzelem. A vendégek úgy kaptak ki, ...
hirdetés